Etkileyici ve bir o kadar üzücü. Etkileyici kısmı, güçlü bir şekilde bu durumdan çıkmış olmanız. Kimse, yaşamadığı acının duygusunu bilemez. O yüzden bu gibi zor durumları Rabbim göstermesin bizlere.
Üzücü kısmı ise, karşıdaki kişinin bunları yapmış olması. İnsan pişman olacağı bile bile maalesef yanlış yapabiliyor.
Diri durun demeyeceğim. Siz zaten bunu aşmışsınız
Aramıza hoş geldiniz...
O enkazın altından çıkamasaydım işin sonu daha kötü olacaktı ama sağolsunlar bir kaç yakın arkadaşımın motivasyonu da çok etkili oldu.
Aleyküm selam, Allah sabır vermiş ve doğru adımlar atmışsınız. Bereketli olur inşallah.
Allah razı olsun, herkesin gönlüne göre hedefleri tutar inşallah. Mayıs ayı bizim için hayırlı olsun şimdiden
Aramıza tekrar hoşgeldin. Seni böyle kendinden emin, kendi yolunda inançlı bir şekilde ilerlerken gördüğüm için inan çok mutlu oldum.
Hoş gördüm, yapmam gereken buydu. Doğru olanı da buydu. Ramazan boyunca oruçlu oruçlu hüzünlü şekilde dolanırken bayram sabahı rabbimin açtığı kapıya selam vererek girdim. Ahmet Kaya demiş ya, "bin yar gelir bir yar gider, düşmanlar görür ne olur?" aynen öyle.
Aynen öyle reis o kimse seni kaybetmiş senden değerlisi yok bu dünyada. Daha iyisi olur hayatında emin ol. Çok daha iyi günler bekliyor seni

işin rast gelsin.
Amin üstat, hepimizin işi rast gitsin inşallah, hepimize kolay gelsin