Bir de profiline türk bayrağı koymuşsunuz ?İnsan bunları yazarken o profil resminden utanır . Suriyeliler ve Afganlar Türkiye'den gönderilsin" dediğinizde bu sizin politik görüşünüz olabiliR yazmışsınız da bu bir politik olay değil ÜLKE SORUNUDUR.Başka dicek bir şeyim yok.Çünkü ne yazarsam yazayım fikriniz değişmez.
Size göre ülke sorunudur, başka birine göre ülke sorunu değildir. Bunu ifade edersiniz. Ama karşınızdakine -alıntıladığım iletinizde olduğu gibi- vatan hainliği imasında bulunursanız iş değişir. Bunun forum içinde veya forum dışında bazı hukuki neticeleri olabilir. Ben sizi şikâyet etmek niyetinde değilim fakat ifadelerinizi dikkatli seçmezseniz hukuk açısından bazı yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Anlatmaya çalıştığım şey budur. Siz eğer Suriyelilerin gönderilmesinden yana iseniz bunu insanları kırmadan, ortalığı kırıp dökmeden de izah edebilirsiniz. Zaman zaman hükûmetin ifade hürriyetine aykırı hareket ettiği ve muhalifleri susturmaya çalıştığı iddia edilir. Benim sosyal medyada gördüğüm ise daha çok muhaliflerin Ak Partilileri susturmaya çalıştığıdır. Şurada birkaç başlıkta tartışmaya girdim kullanıcı adım, profil fotom üzerinden çeşitli imalar yapıldı. Hatta forum kurallarına aykırı olmasına rağmen ticaret dışı bir konudan benimle ilgili şikâyet başlığı açıldı. Buradaki üyelerle ben bir başlıkta siyaset tartışırım başka bir başlıkta başka şeylerden konuşabilirim, beraber maxi geyikte makara da geçebiliriz. Zaten bu mülteci konusu biraz seçimler sebebiyle pompalanıyor. Seçim yapıldığında ne olacak birileri meclise girecek statü + yüksek maaş + makam otosu + özel şoför vs. elde edecek. Siz sanıyor musunuz ki Cumhur İttifakı gider de yerine Millet İttifakı gelirse mültecileri gönderecek. Az önce ekşide başlığı açılmış, Canan Kaftancıoğlu Atilla Taş'ın yayınına katılmış; mültecilerin hepsini gönderemeyiz, bir kısmını gönderebiliriz, kalanları entegre edilir gibisinden açıklamalar yapmış. Ümit Özdağ mecliste çoğunluk olsa bile Cumhurbaşkanı seçilmedikçe mevcut sistemde hükûmeti kuramayacak, çünkü cumhurbaşkanı seçilen kişi bakanları meclis dışından seçiyor, geçmişte olduğu gibi güvenoylaması da yok. Ümit Özdağ, Süleyman Soylu'ya yarın saat 11:00'de geliyorum demiş. Ne yapacak bu iki siyasetçi, forumda olduğu gibi birbiriyle tartışıp kavga mı edecek? Siyasetçiler kamera önünde yahut sosyal medyada birbirine sallıyor ama muhtemelen bir araya geldiklerinde kafaları tokuşturuyorlardır.