Körü körüne chpyi savunmanız yanlış hala ekrem imamoğlu patlamadı diyorsunuz garip 2019da ulaşım bedava diyip 2022 de zam yapmak patlamaktır seçim vaadi veriyorsan ve yerine getirmiyorsan kusura bakma sen balon gibi patlamışsın.
Ben realistim. Eğriye eğri doğruya doğru derim. Partizanlik yapmam luzumu da yok . 2019 dan bugune yapilan motorin zamlarinin gorselini koyarsan yorumlayabilirsin. Kimi savundugun acikca belli. Ekrem İmamoğlu benim babamin oğlu değil. Vatana millete hayri dokunmayan adam defolup gitsin. Ya geniş cercevede dusunemiyorsunuz ya da ekonomi konusunda eksikleriniz cok. Biz ne secim vaadleri gördük yerine gelmeyen. Neyse haksız olduğunuz bariz ortada. 2019 konjonkturu ike 2022 arasindaki farki goremiyorsaniz tartismanin luzumu yok. Siz bir insani babasiyla yargiliyorsunuz neyi tartisalim daha. Probleminiz sorunuz ya da tartismak istediğiniz konu varsa özelden yazabilirsiniz. Egitimle de ic iceyim ekmelettini de iyi tanirim. Ataturk de kırmızı cizgimizdir der konuya son mesajimi atarim. İyi geceler