Merhaba arkadaşlar, çok hızlı bir şekilde bayram öncesi sıfır 2017 model BMW 3.20d için kredi başvurusunda bulundum. Kredi için banka benden onay bekliyor.
Bugün bankaya gittim yarına kadar dönüş beklemedeler. Araç mekanik yürür işlerde herhangi bir sorun yok.
Ancak yine de yarın onay vereceğim bilgim olması açısından biraz internette araştırma yaptım yarısından fazlası araç için olumlu yaklaşıyor. Bildiğiniz kronik arızaları veya fiyattan kırmam için bakmam gereken yerler var mı? Yatamıyorum çünkü elimde e92 coupe'u içine veriyorum. Aracım buz gibi olmasına rağmen araç için çok alengir yapmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar. (Samimi olmama rağmen ekspertizde aracı lifte kaldırdılar ve içindeki kablolara, hortumlara kadar baktılar)
Ben de yarın araç için bir kaç kusur bulmam gerekiyor. Kronik sorunlarını bilen, bu model için kusur bulabileceğim bir nokta var mı? Araç kozmetik olarak kusursuz bu arada.
Dipnot: Model yükseltmek için satıyorum. Biliyorsunuz galerilerde fazlasıyla kar koyarak satmaya çalışıyorlar... Hadi r10 bi şu işin ucundan tutalım😊