Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bende 2 hafta önce motor kazası geçirdim 70 ile işıkta duran arabalara kafa attık ben 2. arabaya uçtum ve oradan yere düştüm çenem 2 3 yerden kırıldı ayağıma 37 tane dikiş atıldı canlı kanlı 1 saat 49dk sürdü aslında olaydan 1 saat önce arkadaşlarımla oturuyorduk hatta boks makinasına vururken video çektim dedim eve gidince atarım yarın için planlar bayram planları yapıyorduk kazadan 2 3 saat sonra biraz kendime gelmeye başlamıştım hayatım resmen flim şeridine dönmüştü hatta kazada havadan yere düşünce (hepsini hatırlıyorum) hiç bir acı hissetmedim her yerim sadece sızlıyordu dedim ki acaba ölecekmiyim azımdan kan geliyor yanımdakiler sakın kalkma diyordu cidden sevdiklerini üzmeyin başıma gelmez demeyin öyle şeyler geliyor ki insan oğlunun başına şaşırıp kalıyorsunuz en sevdikleriniz aklına geliyor ACABA BİR DAHA GÖREBİLİCEKMİYİM ? düşüncesini Allah kimseye yaşatmasın bende sağ salim ameliyattan çıktım çok şükür hayattayım sevdiklerimleyim umarım sağ salım çıkarsın ve tekrar seni burada görürüz ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN AMİN kafanızı şişirdiysem de hakkınızı helal edin hepiniz Allah`a emanet olun.