Vitruvius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İtalya'daki tek bir müşterimden hizmet karşılığı € ödeme almak için Wise sitesini kullanıyorum. Hesabım sanırım bireysel statüde olmalı. Sonra bekletmeden parayı Türkiye'deki lokal banka € hesabıma çekiyorum. Sonrasında para TR'deki banka hesabıma ulaşınca parayı gönderen müşterime (Wise'ye gelen ödeme kimdense o isme veya şirkete) faturasını kesiyorum.

Wise'ye mail atıp sordum şimdi, sizin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bu haliyle bir sorun yaşar mıyım hesabımda yoksa işletme hesabı veya ismi her ne ise ona yükseltmeli miyim hesabımı?
Merhaba hocam tavsiyem ileride sorun yasamamak icin Wise Kurumsal hesabina gecmenizdir. ileride kapanma söz konusu olabilir. Bireysel hesap ile 1,5 yil paypal dan para aktaran sorunsuz ödeme alan bir arkadasimda hesabi kapatildi. verdikleri cevap Bireysel hesaplara sadece banka hesabinizdan yükleyebilir ve harcayabilirsiniz. hesaplari kapatilanlarin cogu bireysel hesaplar illegal veya sözlesmeyi ihlal eden bir maddeden dolayi kapandigini düsünüyorum.