senator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen benim de başıma geldi , sebep göstermeden uyarmadan direk kapattılar , 10k içierde param vardı , 20 iş günü bekledim gerekli evrakları yolladım ilglinemediler , ama şöyle bir site var financial-ombudsman.org.uk buraya güzelce şikayetinizi ingilizce yazın yardımcı oluyorlar 1.5 ayın soununda paramı iade aldım ama hesabımı kapattılar ,
ilk kez duydum inceleyim hocam, teşekkürler

aitsizbiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yollardır aileme tr ye para gönderiyorum az öncede dahil western uniondan hiç şaşmadım.
komisyon oranları çok fazlaydı oranın diye hatırlıyorum

interdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wise bitiktir zaten. Sorun yaşamayanların parası çaldıkları paralarla ödeniyor. 3Kgbp paramıza çöktü alamadık. Her zamanda ikaz ettik kullanmayın kullandırtmayın diye. Yerleşik bankalardan şaşılmaz. Sorun yaşamamanız wisenin sağlam olduğu anlamına gelmez.

Hesap kapanıyor gerekçe yok hesap kapanıyor para iadesi yok. Aynı isim şahsi hesaptan hesaba atarken dahi paraya el koyuyor.
siz yine de almaya çalışın hocam az miktar değil

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.financial-ombudsman.org....plaint-checker burdan kontrol edin ve sorulara cevap verin:

1. I’m a customer of the business I’m complaining about
2. YES
3. YES
4. YES
5. Bank accounts, payments, cards, cash machines and other banking services

Sonra cikan sonucta "Make a Complaint" tiklayarak gerekli sikayeti ve kanitlari iletin. Onlar Wise'nin kulagini ceker ve Wise hem onlara hem size resmi bir cevap vermek zorunda.
Parasını alamayan arkadaşlar denerse süper olur, bende 10 iş gün bekledikten sonra deneyeceğim, o süre sonrasında iade alabiliyomuşum, teşekkürler bilgi için hocam.