Dün de başka bir arkadaş benzer bir konu açmıştı aynı yorumumu buraya yapıştırıyorum hocam

1.adım-) Kurumsal bir firmada 6 ay minimum düzenli olarak çalışmanız ve maaş ödemesi almanız gerekiyor.
2.adım-) Çok küçük bir miktarda (1.000 - 2.000) arası bir kredi çekmeniz gerekiyor. Bu krediyi size mobil bankacılık vermez şube yetkilisi ile konuşup alabileceksiniz.
3.adım-) Çektiğiniz kredi 12 ay süreli olacak ve 1. 2. 3. ayları taksit günü ödedikten sonra 4. ay kredinin tümünü kapatmalısınız.
4.adım-) 2. adımda uyguladığınız tutarı yükselterek tekrar aynı işlemi sağlıyorsunuz.

Bu adımları 2 kere tekrarladığınız da limitlerinizde ve kredi notunuzda artış göreceksiniz. Askere gittiğimde anne ve babamdan ayrı ayrı darbeler yediğimden geri döndüğümde bankalar bana 50 tl bile vermiyorlardı. Şu an bankaya gitmeme gerek dahi kalmadan tek bir işlem ile 100.000 TL'ye kadar kredim hazır.

Sebebi de bu anlattığım yolu izledim, bir yerden de görmedim kendim keşfettim. Bankalar sistemsel varlıklardır ne kadar borcunuzun yada alacağınızın olmasını dikkate almazlar. Ödemelerinizin gününde olup olmadığına bakarlar. Bir krediyi geciktirmek en tehlikeli iştir.

Bilginize