eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptopların kulalnım ömrü sabit ekran pc ye ögre daha azdır. sıvı dökülürse yandın.çalınırsa yandın. paranı doalra felan yatır.yaz sonunu bekle. m2 işlemcili macbook air çıkacak diyorlar o bile yetebilir. ama ben imac 27 inçi bekliyorum.senin kafadayım. 4-5 senedir para biriktiriyorum ve tuşlu telefon kullanıyorum. yani apple a yatırmayacaksam.her hangi bir pc nin farkı yok açıkcası.
Çoğu kaynak M2’ lerin sadece GPU tarafında daha güçlü olacağını öne sürmüş. M2 çip PRO’ ya gelene kadar kim bilir bu bilgisayarın fiyatı ne kadar olur. Son birkaç senedir şunu benimsiyorum. “Türkiye’ de bir şeyi almak için paran varsa bugün almalısın, yarın almaya paran yetmeyebilir.” Ve hepsinde de kazandım. Apple Watch aldım, 1 gün sonra zam geldi. iPhone aldım birkaç gün sonra zam geldi. Dolayısıyla en az 1 yıl daha beklemeyi düşünmüyorum.

O konuda haklısınız, özellikle pahalı bir sistem alıyorsanız doğru orantılı olarak tamir masrafları da artıyor. Örneğin ekrana bir darbe gelse MacBook ekranını değiştirmek, monitörü değiştirmekten daha pahalı. MacBook’ un klavyesi bozulsa MacBook klavyesini tamir ettirmek, yeni klavye almaktan daha pahalı.