Selamlar, gerçekten r10a kayıt olmak isteyen 2 kişiye davet hakkımı ileteceğim.
Öncelikle seyit iTi olmadığınızı anlamam gerekiyor ya da başka ********.
furkangorur@protonmail.ch mail adresine yaptığınız işi ve örneklerini ya da neden foruma kayıt olmak istediğinizi yazmanızı istiyorum.
İsim soy isim / yaş bilgisini de eklerseniz kayıt olduktan sonra kontrol ettiğimde aile feryatlarından birisinin bilgisi ile kayıt olmadığınızı anlayayım. ( davetiye atmam içinde isim soy isim ve mail adresi gerek )
+30 yaş üstü kişilerin iletişime geçmesini istemiyorum. Çünkü abi/baba/anne kimliğini kullanarak kayıt olan kişileri yaşlarından anlayabiliyorum.
Son olarak buraya yazmadığım bir kaç yöntem ile doğrulama isteyeceğim.
yurt dışı wp no kullanan kişiler ulaşmasın. Bana kesinlikle davetiye için wpden yazmayın sadece mail yoluyla. 2 gün içinde 2 kişiyi belirleyip iletişime geçeceğim. Konuyu gerçekten kayıt olmak isteyen kişilerin görmesi için 2 gün beklemeyi düşünüyorum.
Foruma gerçekten katkısı olabilecek kişileri davet etmek istiyorum. Forum kurallarını okumadan konu açan olursa kendim reportlarim. Davet ettiğim kişileri kısa süreliğine izlemeye alacağım.
(forumdan ban yemiş kişiler ulaşmasın. Başkasının bilgileri ile kayıt olmaya çalışmasın anlarım.)