Yazıp yazıp çok sildim ama şunu söylemeden geçmek istemiyorum. Ülkemde beni ikinci vatandaş yapan, geleceğimi kişisel zevk-kazançlarına yatıran insanlara oyumu asla vermeyeceğim. Sırf kardeşinin çocuğu diye meclise sokulup, yüksek görevde insanlarla hasbihal ettirecek ve bunu sosyal medyalarda yayınlayacak, halkın parasıyla çocuğu olduğu için benim ve ülkemde ki milyonlarca insanın hayatında göremeyeceği arabalar, evler, maddi olanaklar sağlanıyorsa, 10-15 yıllık istanbul belediyesinde 5 milyon 833 bin (kaynak) 242 TL burs sağlanıp amerikaya gönderilip şu an aktif siyaset hayatı sağlanıyorsa, kaçak diplomayla halkı kandırıp oy toplamaya çalışıyorsa (sandığınız kişi değil bir ilden seçilen mv) bırakın sadece zafer partisinin tek maddesi göçmenleri gönderecek olması bile halkın oyunu almaya yetecektir.

@onlinecihan; hocama bir soru sormak istiyorum "İnsanların ırkı, manevi milliyetçilik ve insani duyguları üzerinden oynayan hiç bir partiye / stk’ya / kuruma / kuruluşa / şahsa / oy yok. " haddime asla değil acaba oy kullanıyor musunuz? Türkiye'de ki hangi parti ırk, manevi milliyetçilik ve insanı duygulara oynamıyor. Aktif olan bütün partiler din ve siyaset temel taşları.