VEee bir siyasi başlık daha kavgaya döner.Bana görede arkadaş humanizm kasıp saçmalamış ama bu işin "numaranı ver" , "adres vereyim gel" kavgasına dönmesine gerek yok. Sakinleşseniz biraz? Mübarek ramazan - bayram hani...
Saygı değer hocam, bu şahısın açtığı ve tartıştığı konulara bakın 13 yıllık forum hayatında kime ne faydası olmuş? Kendine bile faydası olmayan bir şahsın bir başkasına yararı faydası olurmu hiç?? Ne dediğini bilmiyor ve dediklerini yaptıklarınıda sonradan inkar ediyor
İnsanlar onada konusunada yazınca mesaj gönderip yalvarıyor bana yalvardığı gibi ne olur yorumunu sil bak ben sana yazdığım mesajı sildim hadi lütfen sende sil diye sonra konuna yazanlara özel mesaj atıp seninle ilgili rahatsız ediyor karşı tarafı
Ama değeri kıymeti olmadığı içinde benimle ilgili mesaj attığı şahısta hemen bana ulaşıyor
İnsan birazcık adam olur yazdığı şeyin arkasında durur.. Forumda açtığı konular hep üyeleri kızıştırma insanları bir birine bırakma provoke etme başka birşey yok
Benim alıntıladığım mesaj onun zoruna gittiği için üzerine alıyor oda haklı kendince yarası olan gocunur
Sonra gelip klavye erkekliği delikanlılığı yapıyor sokak ağzıyla konusuyor

yav yazdığıyla yaptığı bir olsa yüreğim yanmaz
Halen bile boş yapmaya devam ediyor