En büyük endişelerimden birisi bu 6-7 eylül veya 1934 trakya olaylarının tekrarlanmasıdır fakat bunun olmayacağına inanıyorum zira 6-7 eylül dönemi hükümetin ateşi harlamak için elinden geleni yaptığı sermayenin el değiştirmesini istediği bir dönemde bir kıvılcım işin bahanesi oldu 1934 trakya olaylarında ise mevcut iktidarın nazizime sempati ile bakanları hoş görmesi ve basındaki provakasyon haberlerini görmezden gelmesi neticesinde gerçekleşti hafızam beni yanıltmıyorsa trakya olaylarında bir askerimizde yahudilere karşı olan saldırıları engellemek için uğraşırken yağmacılar tarafından öldürülmüştü.

Günümüzde ise mevcut iktidar sığınmacıların varlığının esas sebebi olduğu için böyle bir sosyal patlamaya kısa zamanda müdahale edilecektir bu durum büyümesin diye dikkat ederseniz sığınmacı problemleri televizyonlarda minumum düzeyde gösteriliyor ama sosyal medyada çok hızlı bir şekilde yayılıyor

Türkiye Cumhuriyetinde güvenlik kuvvetlerine gerekli emirler verildiği takdirde 6-7 eylül olayları ve daha kötüsü olan 1934 trakya olaylarının olmasını mümkün görmüyorum. Günümüz iletişim imkanları ile anında müdahale konusunda çok daha yetkin bir dönemdeyiz