Sitenin aylık getirisi: 1000 - 1500 TL - Toplam Ciro (2 Yıl) : 92.600 TL
Sitenin açılış tarihi: 14.04.2020
DA / PA Değerleri: - 10/28
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun hesap satışı
Günlük hit sayısı: 30-40 arası
Ziyaretçi kaynağı: ( %35 google - %65 direct )
Domainin yaşı: +2 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Dahil. 08.09.2022'ye kadar geçerli
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Otomatik teslimatlı özel yazılım dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteyi 28 Ağustos 2021 tarihinde satın aldım. Çok fazla ilgilenemedim ve reklam çıkamadım. Cloaker kullanarak reklam çıkılması gerekiyor. 1 kere reklam çıkmaya çalıştım fakat hesap askıya alındığı için çıkamadım.
Siteyi ek kazanç elde etmek için almıştım. Fakat hiçbir şekilde vakit ayıramıyorum. Gerçekten almadan önce bu kadar ilgi göstermem gerektiğini bilmiyordum. Müşterilerle sürekli iletişim halinde kalmak gerekiyor. Aktif 5binden fazla müşteri bulunuyor.
Bu müşterilerle sürekli iletişim halinde olmanız, sorun çıkan oyunları güncellemeniz gerekiyor. En önemlisi reklam konusunda gerçekten işten anlayan birisiyle çalışmanız gerekiyor. Ben reklam konusunu beceremedim.
Birden fazla projem olduğu için artık bu projeye vakit ayıramıyorum ve buna rağmen kazanç getirmeye devam ediyor.
Sitede 2.ayda apiden kaynaklı bir sorun yaşanmış fakat ben bu sorunu siteyle ilgilenmediğim için farketmedim. 15 günlük bir kazanç kaybı bulunmakta o dönemde. Zaten detaylı bilgilendirmeyi raporlarla yapacağım.
Site birçok önemli kelimede 1.sayfada çıkmaktadır. Yeni müşteriler özellikle bu anahtar kelimelerden gelmektedir. Siteye yapmayı düşündüğüm birçok işlem vardı fakat hiçbirisini yapamadım. Alacak arkadaşa bu konuda tavsiyeler verebilirim.
Satılan önemli ürünlerin stokları bulunmaktadır. Uzun süre stoksuz idare edecektir kendisini. Sadece reklam'a yatırım yapmanız gerekiyor. Ürünlerin tedarik edildiği yerler satış anında detaylı olarak aktarılacak. Sadece yüzyüze satış yapılacaktır.
Satın alacak kişiye satış anında neler yapılması gerektiğiyle alakalı detaylı bilgilendirmeler yapılacaktır.
Teslim edilecekler;
Android webview uygulama, 8k instagram hesabı, hosting hesabı ve henüz kurulmamış olan başka bir script teslim edilecektir. Domain yeni uzatılmıştır.
- Gerekli görülen kişilere detaylar iletilecektir. Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim.
Fiyat : XX.XXX (Lütfen kendi teklifinizi iletiniz.)