onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milliyetçilik, ırkçılık ve göçmenler üzerinden oy toplamaya çalışan ve maddi Fon lamasını kim veya kimler tarafından yapıldığı belli olmayan bir parti.. Bakış açısı çok farklı iktidarı ve muhalefeti göçmenler üzerinden ayağıya kaldırmaya etkili oldu... Fakat oy alacağı kitleyide ırkçılık,göçmenlik,milliyetçilik gibi hassas kavramlar üzerinden etkilemeye çalışıyor… Başarılı olurmu derseniz bu seçimde Ekonomiye ve Göçmen konusuna el atan kazanır… Oy verirmisiniz dersen, günahımı bile vermem… İnsanların ırkı, manevi milliyetçilik ve insani duyguları üzerinden oynayan hiç bir partiye / stk’ya / kuruma / kuruluşa / şahsa / oy yok.. Oyumuz halkın sorunlarını çözen, milletin ne halde olduğunu gören, çaresiz insanlara çare olabileceklere gerçekten çözüm üretecekleredir..
Ben ırkçı söylemlerine katılmıyorum.

Evet, belki değil kesinlikle bu kadar popüler olmasının nedeni mülteci yaklaşımı. Fakat neden mültecilere karşı bir politika izliyor sokağa bakmadan anlamanız zor.

Düzensiz ve başı boş bir şekilde başına buyruk istediği yere girip çıkan, sokakta ki kadınlara laf atan, sosyal medya ve belli lokasyonlar da örgütlenerek ellerinde kılıç yada silah taşıyan, hatta bellerinde kemer gibi kamufle edilmiş kılıç gizleyen, Antalya'ya şeriat getirmek için silah getirdim diyen, oğlancılık kültürü ile yetişmiş, küçük çocuklara cinsel taciz ve tecavüzü kendinde meşru bir hak olarak gören, travestiler sokağında toplaşıp bizi de alın diye tezahürat yapan, küçük yaşta evlendiği kıza Türkçe konuşmaması için uyarıda bulunan, sokakta yürürken gördüğü kıza tecavüz etmeye çalışırken direnen kızın kafasını taşla ezip önce komaya sonra mezara sokan bir avuç BİLMEM NE ÇOCUĞUNUN geldikleri kanalizasyona geri dönmesini dilemek ırkçılık ise herhalde forumda ki en büyük ırkçı benimdir.

Umarım bu bir avuç hiç bir statüsü olmayan TERÖRİST ve İŞGALCİLERİ savunanların kendileri ve yakınlarının başına bir şey gelmez.