@Kirkbir; ey şahıs yarası olan biri varsa eğer oda sensin
Seni azıcık dürüst olmaya davet ediyorum ama görüyorum ki yakından uzaktan alakan yok yine sana dert olmuşum hakkımda boş atıp tutuyorsun.. Senin hakkında açtığım şikayet konusunun nedeni bu konular yüzünden değildi.. Açtığım Konumu beğenen ve konuma yorum yapan üyelere benim bilgim dışında ulaşıp benimle ve konuyla ilgili rahatsız edip mesaj atmandı..
Ama o mesaj attığın şahıslar ne yaptılar senin önemin olmadığı için hemen bana ulaştılar bak bu şahıs bize mesaj atıyor seninle ilgili diye.. Bunu böyle yaptın diye hakkında şikayet konusu açtığımı diyemiyorsun gelip buradan konya mevzusunu katarak hiç o mevzuya bile değinmeden bunu söylüyorsun..
Laf lafa gelincede dürüstlükten bahsediyorsun hiç şaşırtmıyorsun bir kere şaşırt beee bir kere
Evet 15 yıldır bu forumda benide bilen biliyor senide bilen biliyor
Açtığın ırkçı konulara gelen ağır yorumlardan belli oluyor
Bana mesaj atıyordun lütfen yorumunu kaldır bak ben kaldırdım ne olur sende kaldır diye unuttun mu o günleri???
15 yıldır herkes biliyor beni maddi olarakta hep garibanların öğrencilerin arkasında oldum manevi olarakta oldum aldığım beğenilerimden konularıma gelen desteklerden belli oluyor herşey sen görmek istemiyorsun çünkü görünce çekemiyorsun
. Ama dert etme sakın yüce Allah bu hayatta herşeyi herkesin gönlüne göre verir, onun içinde herkes kalbinin yüreğinin ekmeğini yiyer
Sen kendin çalıp kendin oynamaya devam et
Lafa gelincede dürüstlükten hoş görüden insanlıktqn bahset
.