Linkteki videoyu da izleyin
https://fb.watch/cOywpDYKjZ/
Yav adamlar birakin kendisini sokmayi ulkeye koca atla geliyor elini kolunu sallaya sallaya geliyorlar bu nasil hudut sinir muhafaza etmek ... yonetim giderayak bunlari akli sira ulkeye sokacak sonrakiler ne halt yaparsa yapsin bu ve benzer cok video izledik ... muhalif olanlar gozaltina alinir ama .... Para sifirlayanlar , tecavuzculer , hirsizlar , isbirlikciler , intihar bombacilarin listesini elinde bulunduran bosbakanlik yapmis kisi ve saz arkadaslari , teroristlerle roportaj yapanlar , teroristleri davul zurnayla karsilayanlar , dolandiricilar , pudra sekeri ithalarcilari , sahhtekar din bezirganlari ne hikmetse gozaltina alinmiyor ... gozaltina alinacak suclu mu ariyorlar acin bakin arastirin kardesim ic isleri bakaniyla kim resim cektirmisse ya dolanndirici , ya kacakci , ya vurguncu ya eroin kacakcisi , ya milletin parasini carpip kacmis yurt disinda keyif suruyorlar sahisla resmi olup dogru duzgun is yapani yok aksini iddia eden varsa gelsin buraya .... sonrada muz cumhuriyeti olduk deyince kiziyorlar ben partici degilim zaten benim en cok kizdigim muhalefetin isini dogru duzgun yapmamasindan kaynaklaniyor butun bu olanlar millet onca olup biten sahtekarliklari isbirlikci cete liderinden ogreniyor muhalefet daha kendilerine verilen oylara sahip cikamiyor gelmis bir de memleket yonetecekler vay halimize .