O ban yiyenlerin çoğunluğu siteyi forex gibi kullanmaya çalışıp dengesiz kur şartlarından faydalanarak çok defa exchange gerçekleştirenler. Kullanım şartlarını okumadan hiçbir şeyi kullanmayın.
Hocam üstte yazan arkadaşın dediği gibi, hesabınız sıkınıya girene kadar wise'ı mükemmel sanıyor insanlar. Sadece paypaldan 1 ödeme alarak kapanan tanıdığım var, yorumlara da yazmış arkadaşlar. En güzeli merkeziyetsiz olan soğuk cüzdanlar ve o altyapıda olan transferler. Mecbur kalmadıkça kullanmamak bence en mantıklısı.
Bende son bir kaç yıldır aktif olarak Wise kullanıyorum.
Her türlü işlemi yaptım bir sorun olmadı.
1 kere hesabım kapatıldı ama onda da kripto para almak yasla olduğu halde alım yapmıştım.
Kalan parayı 2 gün içinde hesabıma gönderdiler.
Şu anda hem kurumsal hemde bireysel kullanıyorum. Para çektim, yatırdım hiç bir sorun olmadım. Bazen gücenlik dolayısı ile sorunlar ve yavaşlıklar olabiliyor.
Parası verilmeyen kişiler kim bilir ne yapıyor. Belki de milleti dolabdırıyorlar. Bu yüzden paraları verilmiyor.
Nereden biliyorsunuz?
Bireysel hesabınızı kapayıp, sonra geri mi açtılar hocam? ne şekilde açtılar, birde forumda onlarca arkadaşın kapandı, en yakın arkadaşımın 1-2 işlemde kapandı, scam veya dolandırıcılıkla alakası yok, wise kuralları sertleştiriyor kendince kural koyuyor bazılarını açıkayamayız diyor zaten, sebebini söylemiyor. Instagram tüm gönderilerinin altında dolu insan yazmış çok ilginç