Milliyetçilik, ırkçılık ve göçmenler üzerinden oy toplamaya çalışan ve maddi Fon lamasını kim veya kimler tarafından yapıldığı belli olmayan bir parti.. Bakış açısı çok farklı iktidarı ve muhalefeti göçmenler üzerinden ayağıya kaldırmaya etkili oldu... Fakat oy alacağı kitleyide ırkçılık,göçmenlik,milliyetçilik gibi hassas kavramlar üzerinden etkilemeye çalışıyor
Başarılı olurmu derseniz bu seçimde Ekonomiye ve Göçmen konusuna el atan kazanır
Oy verirmisiniz dersen, günahımı bile vermem
İnsanların ırkı, manevi milliyetçilik ve insani duyguları üzerinden oynayan hiç bir partiye / stkya / kuruma / kuruluşa / şahsa / geçitte yok oyda yok..
Bitlis'ten selam. Uzun yıllardır beraber forumda bulunduk. Yazdığın hemen her mesajı takip ederim. Çoğunluğuna katılırım. Bu mesajda da dediklerini destekliyorum.
Mülteciler gelene kadar Türk, Kürt diye birbirimizi yedik. Onlar geldikten sonra birbirimizin kıymetini anladık. Aslında birbirimize ne kadar benzediğimizi anladık. Din kardeşi dediğimiz mültecilerin kesinlikle ne dinle, ne kültürle ne yaşayışla bizimle zerre aynı olmadıklarını gördük tecrübe ettik.
Bu mültecileri kesin bir şekilde gönderip ülkeyi temizleyeceğine kanaat getirdiğim hangi parti olursa ona oy vereceğim ama ben Zafer partisinin barajı geçeceğine inanmıyorum.