Şahsi görüşünüze kesinlikle saygı duyuyorum, fakat ülkenin geldiği şu noktada İstanbul gibi metropol bir şehirde afganlıların bayrak açması beni bezdiriyor. Bunu hadi geçelim. Hatay meselesin de ise Türkler azınlık durumundalar ve göç ediyorlar. Rusyanın Ukraynaya yaptığı senaryonun aynısını Suriye bize yapabilir şuan. Bundan dolayı milletçilik durumunun üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum.
Katılıyorum.Ülkesini seven her birey bana göre milliyetçi olmalıdır. Bunun bir partiyle-siyasetle alakası da yok. Vatanını seven her kişi önce kendi ülkesinde beraberce kardeşce yaşayan ve
TC VATANDAŞI olan herkesi benimsemelidir ve önce kendi milletini,halkını,vatandaşını düşünmelidir.Ülkede farklı bir milletden daha doğrusu farklı ülkeden gelenler eğer benim ülkeme entegre olamıyorsa ve sorun çıkarıyorsa
bu bir ülke sorunudur .Kimilerine göre ırkçılık olarak görülsede alakası yoktur.Ülkemizde yaşayan herkes bu kanun ve kurallara uymak zorundadır.Neden ülkemizde yaşayan o kadar alman-amerikalı-israilli-ermeni-rus- vs vs
toplum olarak bunlardan rahatsız değil de suriyeli,afganlardan falan rahatsız ? Az mantıklı düşünen herkes bunun cevabını kendi içinde kolaylıkla bulabilir.Yazdıklarım kesinlikle zafer partisini savunmak için yazılmamıştır yanlış anlaşılmasın.