HtmlWizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam takipteyim
shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukatı arayıp hiç uzatmadan dava açın hocam

(şikayet var'ı incelediğim için bunu yazdım. Gelişmeyi konuya eklemişsiniz yeni gördüm)
TheKill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük alışverişte nasıl hb ty güveniyorsunuz AMAZON VARKEN
ApRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış ürün gelmesi nadirde olsa olabilecek bir durum. İnsanın olduğu her yerde sorun olabilir doğal olarak. Umarım çözüm sağlanır ama buna rezillik demek biraz abartı.

@TheKill; Fark eden bir şey yok, Amazon'da da daha önce yanlış gönderim konuları vb. durumları yaşayanlar gördüm.
Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir de bu tür durumlardan sorumlu olmamak için "kargonuzu kuryenin yanında açarak kontrol edin" diye uyarırlar. kuryenin işi gücü var, seni mi bekleyecek
WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen okudum. Hata şurada başlıyor. Sizin sipariş numarasına farklı bir kargo kodu girilmiş. O kitabı kim sipariş etti ise büyük ihtimalle iPhone onda
Yada Hepsiburada "Ya tutarsa" dedi bilemicem
itcodermaneger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsiburada ya da farklı bir firma üzerinden ürün siparişi teslim edildiği vakit VİDEO çekmenizi öneriyorum.
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende hepsiburada saticisindan 4 tane şampuan almiştim 2 tane gelmişti

yazdim m.hizmetine 2 tane daha gonderdiler
WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş kusura bakma ama kargo kapıyı bile çalmıyor bizde. Pandemi diye güvenliğe bırakıp gidiyor. Kuryelerin savunulacak hiç bir tarafı yok kusura bakmayın. KİŞİ YOK İSE ÜRÜN TESLİM EDİLMEMELİ. Kapıya bırakıp gitmek nedir ya ya biri alırsa? Burada 18.000 TL'lik sipariş söz konusu.

Ayrıca bu tür şeylerde Vatan, Mediamrkt gibi mağazaları deneyin elden alın sipariş vermeyin.
TheKill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon asla üzmek bizzat çok sorun yaşadım arkadaş bunu amazonda yaşasa şikayet para gerek kalmaz kitaplar alınmaya gelinmez direk telefon gönderilir kitaplar hediye edilirdi.
Rezillik abartı değil hocam
Koskoca HB biraz dikkat etmesi gerekme mi
İnş çözülür de arkadaşlar :/

Birde rica etsem
https://www.sikayetvar.com/hepsibura...-urun-geldi-77

Şikayet var konusunu destekleseniz en azından ufakta olsa işe yarar bu süreçte