Herkese merhabalar arkadaşlar elimde bir adet sıfır-hiç kullanılmamış Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter bulunmaktadır. Açıkçası çıkacağına hiç şans vermediğim, katıldığım bir çekiliş sonucunda kazandım. Kendim çoğunlukla bisiklet kullandığım ve kullanmayı sevdiğim için Scooter'ı kullanmıyorum. O yüzden satma kararı aldım.

Fiyat olarak sıfır satış fiyatları internette amazon ve teknosa'da 8500 TL fiyatındadır.

link : Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter - Amazon

link : Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter - Teknosa

Ben yaklaşık olarak 8000 TL'den satılığa çıkarıyorum. Çok ciddi ilgilenen olursa pazarlık payı vardır. Satış yapıldıktan sonra geri iade alımı söz konusu değildir. Fotoğrafları aşağıda bulunmaktadır. Satış konumu Eskişehir'dir. Şehir içindeki alıcılar için şehir merkezinde kendisine teslim edebilirim. Diğer illerdeki alıcılar için kargo ile gönderim sağlayabilirim (Kargo ücreti alıcı ödemeli olacaktır). Fiyat konusunda anlaşma yapıldıktan sonra banka hesabına eft veya havale olarak geçilmesi gerekmektedir. Ürün teslim edildikten sonra ödeme yapılması söz konusu değildir. Önceden ödeme alınır, daha sonra teslim edilir ürün.

Scooter'ın fotoğrafları

Scooter'a ait özellikler (Epey.com'dan alındı.)