socidev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i think i learned by my self
Hocam yanlış anlamayın ama İngilizce yazı dilinde i yazılmaz yani ben diyorsanız I şeklinde devam etmelidir. I think I ..... by myself şeklinde hep büyüktür.

sirdogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yes man i speaking english
Siz de aynı şekilde hocam

Polat1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam YouTube kanalları ve instagram sayfalarına çok baktım ve belirli kaynak kitaplar aldım.
YouTube boş bir mecra bu iş için. Ben altyazılı diziler izleyerek geliştirdim ve evde kendi kendime birçok kez konuştuğumu fark ettim. Bunun yanısıra tabii yabancı şarkılar. Aslında iş kişinin kendisinde bitiyor. Türkiye'de İngilizce ezber olarak öğretiliyor özellikle gramer kısmı ancak bana sorarsanız İngilizce tamamen pratiğe dayalı bir kelime. Yani ehliyet alacak yeni bir öğrencinin hocası ona debriyajı kavrama noktasına kadar çek sonra gaza bas der gibi. Şimdi o kişi bu kavrama noktasına dikkat bile etmiyor tamamen pratik sürüş. Tandem isimli uygulamayı veya benzeri language exchange uygulamalarını kullanın. Bunlar sadece mesajlaşma değil, ses ve görüntü de barındırması açısından çok yararlı olacaktır. Ayrıca utanmayın tüm insanlar çok anlayışlı orada.