Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere uzaylılar hakkında tamamı ile kendi düşünce ve görüşlerimi anlatacağım.
Ben uzaylı denilen canlıların gelecekte var olacağına yada varlar ve bizi henüz farketmediklerine inanıyorum.
1. Düşüncem : Gelecekte var olacaklar
Teknoloji inzanoğlunun hayatına girdikten sonra hızlı birşekilde gelişmeye başladı. Şuan uzaya gönderilip geri getirilebilen roketler, yapay zekalar buna başlıca örnekler. Nasa'nın bir planını okumuştum. Uzaya yapay zeka ile yönetilen bir gemi gönderilecek. Bu geminin görevi insanoğlunun yaşayabileceği bir atmosfere sahip gezegen bulup oraya koğuşlanmak olacak. Gemide milyonlarca dondurulmuş embriyo olacak ve yaşanabilir bir gezegen bulunduğunda gemi yüksek teknolojisi sayesinde bu embriyoları 9 aylık büyüme sürecinden sonra canlı bir bebek olarak hayata getirecek. Bu olay suni bir doğun gibi olacak.
Yeni doğmuş milyonlarca bebek bu geminin üstün yapay zekası sayesinde beslenecek, korunacak, öğrenecek ve hayatlarını bir birey olarak devam ettirebilecek. Kendi şehirlerini, kendi ailelerini kuracak ve hayat, aile, eş, çocuk gibi yaşam döngüsü başlayacak.
Fakat dünyamızda bile yerçekiminin, ısının, coğrafi şartların aynı olmadığı yerlerde insanların fiziki yapılarında (genlerimizden bahsetmiyorum) ufak değişiklikler görülüyorsa, dünyamızdan belki milyonlarca ışık yılı uzaklıkla olan gezegenin kendi etkileri belkide insanların fiziki görünüşlerinde gözle görülür değişikliklere sebep olacak. Kafa, kol, bacak yapıları gibi, vücut, ten yapıları gibi belkide farklı organ gibi değişiklikler söz konusu olacak.
Kendi medeniyetlerini kuran bu ırk gelişecek, üreyip çoğalacak ve bizlerin şuanki durumu gibi "acaba evrende farklı canlılar var mı " arayışına girecek. Belkide teknolojik olarak bizden daha iyi bir seviyeye gelecekler. Bir ihtimal insanoğlu ile milyonlarca yıl sonra iletişim kurmayı başarabilecekler. Fakat o günün insanoğlu belkide atalarının milyonlarca yıl önce yaptığı bu (uzaya yapay zeka ile yönetilen milyonlarca embiyo gönderme) girişimi bilmeyecek bile. Dolayısıyla aslında insanoğlu o gün farklı insan yani değişik canlılarla karşılaşacak. İşte biz o canlılara uzaylı diyeceğiz
2. Düşüncem : Devamı gelecek