ben gigafiber kullanıyorum bölgemizdeki turknet kablosunu birisi kesti, sonra düzeltmeye geldiler 1 gün sonra tekrar kesildi ardından elektrik kesildi ve tekrar kestiler. Birisi uğraşıyor ama bilmiyorum.
Türk telekom ve türknet kendi altyapılarında kaliteyi belli ediyorlar.
Bölgemde kentsel dönüşüm dolayısıyla bazı kişiler binaları yıkarken kablo falan ne varsa kopartıyorlar ve haliyle tüm bölge internetsiz kalıyor.
Bu sorunu en önce çözen türknet oluyor. Bu durum bir yıl içinde 3 kez yaşandı ve türknet her seferinde aynı günde çözdü. En fazla süreni 6 saat civarı olmuştu.
En son bu olayın yaşanmasının ardından en az 10 gün geçti ve tt altyapısında internet kullanan bir tanıdığımın hala interneti yok ( taahüt dolayısıyla hala türknete geçemedi )
Birde utanmadan fatura çıkartıyorlar

Telefonla arayıp interneti kullanamadığını v.b. olayları anlatınca faturayı sistemden düşüyorlar. Yani aramazsanız faturayı da bir güzel yansıtıyorlar.
Birileri istedikleri kadar kabloları kessinler füzyoncular yine fiber kabloyu en kısa sürede onarıyorlar.
TT ve antenli sömürücünün az zamanı kaldı. İnsanlar birçok şeyin farkına varmaya başladı.