AlperOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar runner ayakkabıyla giriş yapmak istiyorum kullanan var mı ? Bilgi verebilecek yardımcı olabilecek arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum
Kullanmaktayım runner ayakkabı tavsiye etmem belli bir hızda koşmak gerekiyor göstergeyi orta tarafta tutmak ciddi manada runner ayakkabılarda zor daha öncesinde bir koşu geçmişiniz varsa runner ayakkabı daha karlı elbette

Benim ayakkabı walker yürüyüş ayakkabısı yani hiç kendimi yormadan kazanıyorum runner ayakkabıyla arasında ufak biraz fark var elbette kazanç olarak karar sizin hocam koşarım derseniz runner ayakkabı almanızı tavsiye ederim.

Bu arada ayakkabı alırken efficiency ve resilience özelliklerinin toplamı minimum 14-15 olan ayakkabılardan almanızı tavsiye ederim diğer özellikler o kadar önemli deil ayakkabıyı 9 level yaparsanız gelen stat pointleri şu şekilde verin resilience özelliği 11-12 arasında yapın (Bu sizin yenileme maliyetini düşürecek ) mesela örnek veriyorumm ayakkabıda 5.2 resilence varsa 6tane statı ona verin 11in aşağısı yapmayın eğer 11 aşağısı olursa her koşuda sizden 2 ayakkabı enerjisi keser resilenceyi 11-12 arasında tuttuktan sonra kalan bütün statı efficiency e verin