Paket satış daha fazla saf insanlara hitap eder, paket satışta 15tl ile aldığınız bir servisi kolaylıkla 50tl ile satabilirsiniz.
Smm panelde ise 15tl ile aldığınız bir servisi 17tl ile satarsınız belki 18. ama Fazla fiyat koyarsanız smm panel kullanan müşteriler takipçi sektörüne hakim olduğu için başka panellere yönelirler.
Ek olarak smm panel ve paket satışta kötü tabirde olsa %80 destek talepleri beyin yetersizliği fazla olan insanlardan oluşur , Kusura bakmayın bunu böyle söylüyorum çünkü zamanında smm panelde yönettim, uzun süre paket satışta yönettim.
Ek2 : Başlangıç olarak reklamsız 1 adım ileriye gidemezsiniz, smm panel için sadece adwords değil çeşitli reklam seçenekleride içine. Adwordss reklamı vermeyi düşünüyorsanız düşüncenizden hızlıca vazgeçmenizi öneririm. Çünkü 10-15 Dakika içinde 1000-1500Tl harcama yapıp 50 tl kazanabilirsiniz.
Sebebi takipçi sektörünün eşikli hesaplar tarafından yönetilmesi ve nefes aldırmazlar. Eşikli reklamda açsan paranlada açsan 5 dakikada bot saldırısı gelecektir.
Ek3 Eğer eşikli hesap açabiliyorsanız 2-3 tane paket satış sitesi açın reklam basın başka çaresi yok
Ek4 Sanırım seo ile ilk 3 fikrinz var şimdiden başarılar dilerim fakat bu sektörde seo için çok yüksek meblalar harcamanız gerekecektir ve siteniz saldırı alacaktır sürekli
Eklemeyi unuttuğum birşey varsa kusura bakmayın