Merhabalar arkadaşlar, @senturksun; hocamızın yaptığı bağış kampanyasını çok sevdiğim için bende benzer bir kampanya oluşturmak istedim.
Aşağıdaki paylaştığım niche keyworlere sahip olmak için Herhangi bir yardım kuruluşuna (Kızılay, Lösev ) veya fidan bağışı yapabilirsiniz. Minimum bağış miktarı 25₺'dir. Üst limit bulunmamaktadır.

(Bağış yaptıktan sonra keywordün tükenmesi gibi bir sorun yaşamamanız adına ilk önce pm atarak keyworde sahip olmak istediğinizi belirtin. Daha sonra tarafımdan onay alınca bağış yapıp sertifika yada bağış numarasını tarafıma iletin. Onay almadan yapılan işlemler sonucunda keywordün bitmesi halinde yükümlülük size aittir)

Keyword adeti sadece 4 adetle sınırlıdır.
Keyworde sahip olmak için pm atan herkes yukarıda yazılanları okumuş ve kabul etmiş olarak değerlendirilecektir.
Not: keyworde ait alt başlıkların hepsi teslim edilecektir.
3/4 sadece 1. keyword kalmıştır.

1.Keyword 17₺ CPC'ye sahip düzenli makale ile aşılamayacak bir rakip yok.
2.Keyworde ait .com ve .net alan adları boştadır.

1.Keyword 22.55₺ CPC'ye sahiptir.
2.Zorluk derecesi düşük gibi görünsede biraz otoriter siteler mevcuttur. Ama kaliteli içerikler ve keyword odaklı backlink ile uzun vadede aşılabileceğini düşünüyorum.
3.Keyworde ait .net uzantısı boştadır.

1.Keyword 43.81₺ CPC'ye sahiptir.
2.Zorluk derecesi düşük gibi görünse de birkaç haber sitesi 6-7. sıradadır. Ama kaliteli içerikler ve keyword odaklı backlink ile uzun vadede güzel hit alabilir. Alt başlıklar ile birlikte 99K hacim vardır.
3. Keyworde ait domainde .com ve .net boştadır.

1.Keyword 45.89₺ CPC'ye sahiptir.
2.Kaliteli içerikler ve keyword odaklı backlink ile uzun kısa vadede. Alt başlıklar ile birlikte 43K hacim vardır.
3.Keyworde ait .com doludur ama kurulu bir site bulunmuyor. .net ise boştadır.