if3Lc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar.

Konuyu elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, 86 doğumluyum, kendimi çok yaşlı hisediyorum bu aralar. Yaş 37, boy 1.76, kilo şu an itibari ile 97.5 anlayacağınız üzere şişman bir arkadaşınızım Geçmişteki spor deneyimlerimden dolayı (bu arada geçmiş dediysem bi 15 yıl önceden bahsediyorum) kalıplıyım biraz bu da kilomu bir nebze olsun saklıyordu ama son zamanlarda kendimi gerçekten kötü hisediyorum bu konuda, bir şeyler yapmaya karar verdim ama pek sabirli bir adam değilim, o yüzden 7 gün boyunca sadece su ile beslenip sonuçlarının ne olacağını sizlerle paylaşıcam.

Bu durumun çok sağlık bir şey olmadığının farkındayım ama kendimi tanıyorum, insan kendi vucudunuda az çok tanıyor, yapabileceğimi düşünüyorum, zaten bunu daha çok vucudu yenilemek için yapan bir kesimde var, su orucu diye adlandırıyorlar, bu konuda merak edenler bu şekilde araştırma yapabilirler. Beslenme düzenimde sadece su olacak, sıvı gıdalardan bahsetmiyorum sadece içme suyu. Unutmadan uzun zamandır sigara kullanıyorum, bu dönemde sigarada kullanmayacağım.

Burda paylaşmamın başlıca sebebi ertelememek, birilerine söz verdiğimde verdiğim sözü çok önemsiyorum, sizlerele bunu paylaşırsam daha iyi motive olabileceğimi düşündüm, paylaşmamın belki tek sebebi budur. 7. gün sonrasında istediğim kiloya erişemeyeceğimin farkındayım, 7 günde bir mucize olmayacağının farkındayım, bu daha çok kendi sınırlarımı öğrenmek adına yaptığım bir şey. Sonrasında düşündüğüm bir spor ve diyet planı var olurda motive olamazsam, kendimi gazlamak adına o durumlarıda paylaşırım.

97.5 kg - 03 Mayıs 2022
Kilo durumunu günlük şeklinde yazmayacağım, 7 gün sonundaki durumu yazarım. Konuyu günü gününe güncelermiyim bilmiyorum, ama 7 gün sonunda neler hisettiğimi nasıl geçtiğini anlatırım.

İyi çalışmalar herkese
Aynı kilodayız,işe yarar ise bekliyorum bende yapacağım