enesutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlıklı bir düşünce yapısı değil, silkelenip derhal destek almalısınız.

Size bir şeyiniz yokmuş, gayet normal bir düşünceymiş gibi gelebilir. Hatta sizi anlamadığımı düşünüp mesajımı görmezden gelebilirsiniz. Fakat hiçbir şey uğruna hayatınızı sonlandırmaya değmez.

Mesaj kutum her zaman açık, konuşmak isterseniz çekinmeyin.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim Hidayet versin inşallah.
mehmetsc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar kadar insanı dinden soğutan başka bir kanal yok heralde. İnançlı biriyim oruçlarımı da tutarım. Bunları ilk keşfettiğimde normal izledim ama sonradan baktım ki ilgi çekecez ayağına verdikleri örnekler ve yaptıkları benzetmeler o kadar alakasız o kadar saçma ki. Allah korusun ilerde ben de kesin şüpheye düşer veya dinden uzaklaşırsam bir sebebi de bu kanal ve onlar gibi olanlar olacak. Kesinlikle ikna edici veya geçekçi değiller. Tavsiyem uzak durmanız. Kimseyi de ikna ettikleri yok. Sadece inanan ve hiç sorgulamayanlar dinleyebilir belki. İnanmayanlar daha saçma bulacaktır.
SyranaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş inaç ile inaçsız arasında kalmış.
Ölüyü dirilten, diriyi öldüren, yer yüzünün ve gökyüzünün hakimi olan, tek yaratıcı olan ve eşi benzeri olmayan tek Rabbımiz var. Yağan kar ve yağmur tanelerinin birbirine degmesine izin vermeyen, ve her bir tanesini bir meleğin indirdiğine inancımız sonsuzdur. En iyi rehber kuranı kerimdir.
Abdest al ve iki rekat namaz kıl Ellerini semaya aç Rabbıne şükür etki, tövbe etmene şans verdiği için şükür et..
Bir tek yaratıcı olan Allahın dini İslamdır. Ve başka din yoktur.
metalajans34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam agnostik'im diyor hala Tanrı muhabbeti yapılıyor
Doğuştan gelen bir hastalığım var 40 yaşından sonra acı çekmeye başlayacağım zaten 35 de yaşamımi sonlandurmayi düşünüyorum daha yıllar var cok sonra yani, detay vermek istemiyorum hastalik hakkinda soru sormazsanız aşırı sevinirim, evlenip cocuk yapmayi düşünmüyorum babamdan farkım kalmaz, 30 yaşından sonra hicbir kıza ilgi göstermeyi düşünmüyorum insanlari üzmek istemiyorum ben sadece ne olacak sizce onu sormuştum (söyleyenler için) inancımı değiştiremezsiniz maalesef