Selamlar, NFT bildiğiniz üzere 2022 yılında pick yapmış durumda. İnsanlar, akıl almaz ücretler ödeyerek objelere sahip oluyor. Dünyanın en ünlü sanatçısı da alıyor, ay sonu kenara zorla para atabilen şahısta alıyor. Kısaca Meta'nın ortaya çıkması, Metaverse furyasının dillere pelesenk olması sonucu NFT'lerde bundan payını aldı.

Bahsettiğim yöntem SOL ağında ki NFT'ler ile kazanç sağlama konusunda size bilgi verecek. Eğer bu işi alışkanlık haline getirirseniz aylık en kötü 200-300$ kazanabilirsiniz. Türkiye şartlarında aylık 50 dolar kazanmak bile cebinizi rahatlatacaktır. O yüzden rica ediyorum; tamamen ÜCRETSİZ olan bu ve benzeri yöntemlere bıkmadan usanmadan vakit ayırın. Milyarlarca dolar dönüyor ve nolur buradan payınızı alın.

Yöntem çok basit, blockchain hakkında hiç bilgisi olmayan birisine anlatır gibi anlatayım. Hem de rehber olsun

NFT Nedir? Mint nedir? Stake nedir? gibi sorularınıza şu makaleyi okuyarak cevap bulabilirsiniz: BINANCE ACADEMY

Alıntı
Bir NFT çıkarmak istediğinizden eminsiniz, ama NFT'nin tam olarak ne olduğunu biliyor musunuz? En basit şekliyle anlatmak gerekirse, benzersiz, koleksiyonu yapılabilir ve çoğaltılması mümkün olmayan bir kripto para türü olduğunu söyleyebiliriz.
SOL ağında yeni çıkan ve insanlara promosyon olarak verilen NFT'leri şu siteden toplayacağız: howrare.is (HOWRARE sadece SOL ağında ki NFT'leri gösterdiği için tarayıcımıza Phantom Wallet kurmayı unutmayalım.)

Üst kısımda ki UPCOMING DROPS linkine tıklıyoruz;

Kırmızı kutu ile işaretlediğim 3 farklı alan var;
LINKS: İlgili projeye ait Twitter, Discord ya da website linkleri burada mevcut. Projeyle ilgileniyorsanız bu linkleri kullanarak kendi sayfa/sitelerine gidebilirsiniz.
TIME: Projenin satış ya da aktif olacağı tarih. Yani projenin droplanacağı tarihi belirtiyor.
PRICE: Proje çıktıktan sonra NFT 'ye ait fiyat burada yazıyor.

--

EXTRAS kısmında ise proje hakkında kısa bir özet var. Biz ücretli yatırım yapmayacağımız için önemi yok. Bedava verilen ne varsa almaya çalışacağız.

Buraya kadar tamamsak şöyle devam edelim;
PRICE kısmı FREE yazan projelerin Twitter, website ya da Discordlarına giderek ilgili projeye ait objeleri ücretsiz bir şekilde nasıl alacağımıza bakalım. Bunlar genelde RT & FAV & HASHTAG yap kazan şeklinde oluyor. Bizden istedikleri tüm şartları yerine getirelim ve PHANTOM Wallet'ımıza NFT'leri alalım.
Alırken 0.000001 gibi rakamlarda fee isteyecek. Cüzdanda 3-5 dolar SOL bulundurmanız fazlasıyla yetecektir.

NFT'leri aldıktan sonra nasıl satacağız? Nerede satılır?
Önce ücretsiz NFT'leri alalım, satış için ayrı bir konu açacağım. OpenSea üzerinden yapılıyor ve oldukça basit.

Ben geçmişte bir dönem baya kovalamıştım, oradan gelen para ile NFT stake'e başladım. Şuan ücretsiz NFT'lere vakit ayıramıyorum.