Bırak bu işleri Hocam bırak , bu hassasiyeti ülkene giren kaçak te*avüzcülerin girmesine izin veren , kabloyu geçtik ülkesinin sınırını korumasına izin verilmeyen bir ülke bakın polisler demiyorum seni az çok inceledim siyasi görüşünü anlamak zor değil o polislerin sınırı koruması için gereken emri vermeyenleri diyorum,
-Ülke ekonomik olarak dünya da en yüksek enflasyona sahip o sırada siz malum partililer🙈
-Kadınlar çocuklar taciz ediliyor siz 🙈
-Senden benden önemli olan ülkenin namusu olan sınırı yol geçen hanı olur yine siz 🙈
Daha çok şey sayılır sana şunları yazacak kadar vakit ayırdığım için bilr utanıyorum
10/10luk bir olay vardır sizler gidip 10/3lük olana konuşursunuz biz bunlara iktidar y... deriz de siyasete çok girmeyelim
Siyasete girmek istemediğim çok uzatmadan yazacağım.
Sırf tartışma çıkartmak için geçmiş mesajlarımı incelemişsin, iyi bari ne düşündüğümü anlayacak kapasiteye sahipsin, fakat benim ne düşündüğüm ne seni ne de bir başkasını ilgilendirmez.
🙈 Emoji koyduğun her mesajda bir suç var ve beni bunlarla suçlayamazsın !
Alıntı
biz bunlara iktidar y... deriz
Senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez fakat tekrar söylüyorum yazdıklarına dikkat et hakaret edemezsin.
Alıntı
Siyasete girmek istemediğim çok uzatmadan yazacağım.
Siyasete girmek istemediğin için mi geçmiş mesajlarımı inceliyorsun? Kendine uğraşacak başka bir iş bul, illa siyaset yapmak istiyorsan git mahallende bulunan kahvehanede arkadaşlarınla yap, ben senin kafana göre siyaset tartışması çıkartabileceğin, hakaret edebileceğin, suçlayabileceğin birisi değilim.
Tekrar bir hakarette bulunursan report edeceğim, cevap dahi yazma uğraşacak daha önemli işlerim var.