Biz Allah 'ı yazarken küçük harfle başlarsa korkan insanlarız. Sen ise yukarıdaki cümlende laiklere hakaret etmeye çalışıp Allah'a hakaret ediyorsun.
"allahin devlet yonetiminde soz hakki yoktur allah devlet yonetimine karismasin demektir". bu nasıl bir cümledir. Bu nasıl bir kibir?
Peygamberler öldü din elden gitmedi. Büyük şanlı islam komutanları öldü din elden gitmedi.
Ancak son zamanlarda sizin gibi Allah'ı kalıplara sokan tuhaf insanlar türedi. Görüşlerinizi haklı çıkarmak, bir grubu hedef alıp lanetlemek için Allah'ı alet edip her fırsatta diğer insanları cehennem odunu gibi gören Allah adına karar veren kibir dolu fikirlerinizi saçıyorsunuz.
Ben senin gibi tipleri çok iyi bilirim. Ancak sen en ileri düzeyisin. Senle bırak konuşmayı burada yazışmak dahi istemiyorum.
Ancak Atatürkçülere hakaret ettiğini sanmasınlar diye cümleni anlamalarına dikkat çekmeye çalıştım.
Bir daha yazma. Allah'a böyle hakaret edip görev tayin eden bir varlık bana da aynı hakaretleri çok rahat eder. O yüzden, umarım Atatürk düşmanlarının da bu yazdıklarının herşeye gücü yeten sonsuz kudrete hakaret olduğunu algılayabilirler.
Ve de seni Allah'ı güçsüz göstermeye çalışıp hakaret ettiğin için Allah'a havale ediyorum. Umarım ilahi adalet yakın zamanda tecelli eder.
1.si Allahı küçük harfle yazmak saygısızlık değil Türkçe yazım kurallarına uymamaktır, telefondan yazmak zor olduğu için yazım kurallarına çok dikkat edemiyorum
2.si Laikliğin ansijlopedilerdeki tanımı din ve devlet işleri birbirine karıştırılamaz devlet dinsiz yönetilmeli dir ancak Allah devleti kendi emir ve yasaklarına uygun yönetmeyi emreder yani laiklik demek eşittir devleti dinsiz yönetmek eşitttir allahın emir ve yasaklarının hükmü yoktur demek. Ben diyorumki gayrimüslimler laikliği savunabilir saygı duyarım ama bir müslüman laikliği savunursa hem allaha iman edip hemde allahın devlet yönetiminde hükmü yoktur demiş olur.
Daha ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorum, telden yazmayı hiç sevmem üşenirim on arağmen sırf sana kendimi ifade edeyim diye uzun uzun yazdım umarım anlamışsındır