Yahu hocam benim ne Allaha nede laiklere hakaret ettiğim yok okuduğunu nasıl algıladında bu sonuca vardın bilmiyorum defalarca aksini söylememe rağmen hala hakaret ettiğimi söylüyorsun gözünü seveyim bana telefon nunaranı söylede arayarak anlatayım belki yazarak anlatamıyorumdur
Laik yonetim demek, allahin devlet yonetiminde soz hakki yoktur allah devlet yonetimine karismasin demektir. Muslumanim diyip laik yonetim istiyorum diyenlere cok uzuluyorum. Hakaret olarak algilamayin gercekten uzuluyorum
Biz Allah 'ı yazarken küçük harfle başlarsa korkan insanlarız. Sen ise yukarıdaki cümlende laiklere hakaret etmeye çalışıp Allah'a hakaret ediyorsun.
"allahin devlet yonetiminde soz hakki yoktur allah devlet yonetimine karismasin demektir". bu nasıl bir cümledir. Bu nasıl bir kibir?
Peygamberler öldü din elden gitmedi. Büyük şanlı islam komutanları öldü din elden gitmedi.
Ancak son zamanlarda sizin gibi Allah'ı kalıplara sokan tuhaf insanlar türedi. Görüşlerinizi haklı çıkarmak, bir grubu hedef alıp lanetlemek için Allah'ı alet edip her fırsatta diğer insanları cehennem odunu gibi gören Allah adına karar veren kibir dolu fikirlerinizi saçan tuhaf varlıklar son zamanlarda çoğaldı.
Ben senin gibi tipleri çok iyi bilirim. Ancak sen en ileri düzeyisin. Senle bırak konuşmayı burada yazışmak dahi istemiyorum.
Ancak sadece Atatürkçülere hakaret ettiğini sanmasınlar diye cümleni anlamalarına dikkat çekmeye çalıştım.
Dini değerleri yükselteceğini sanıp, hem Atatürkçülere hem Allah'a hakaret etmeyi başarmak seviyeyi açıkça belli ediyor.
Bir daha yazma. Allah'a böyle hakaret edip görev tayin eden bir varlık bana da aynı hakaretleri çok rahat eder. O yüzden, umarım Atatürk düşmanlarının da bu yazdıklarının herşeye gücü yeten sonsuz kudrete hakaret olduğunu algılayabilirler.
Ve de seni Allah'ı güçsüz göstermeye çalışıp hakaret ettiğin için Allah'a havale ediyorum. Umarım ilahi adalet yakın zamanda tecelli eder.