yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi orası öyle, çekiliş yaptığımda özelden yazıp çekilişi küçük görenler mi dersiniz, yardımcı olmaya çalıştığımda beğenmeyip dalga vari mesajlar yazanlar mı dersiniz. Her insan yardımı haketmeyebiliyor tabi ki, haklısınız bu konuda.
Şöyle örnek vereyim, geçen gün 2 müşterim destek için yazmış.

Birini çok severim hep sohbet ederiz, öteki de sıradan bir müşterim.

İkisinin de sorunu aynı, temada bazı yerler patlamış. Üzerime vazife değil, böyle bir destek sunmuyorum ve belirltiyorum da.

Sevdiğim müşterimin işini hallettim tek bir kelime etmeden bitti gitti.

Diğer müşterim ise anormal zamanlarda yazdığı için sürekli müsait vaktime erteliyordum, bana hatırlatın diyordum. Bu şekilde 3 - 4 gün geçti. Baktım temayı eski sürüme çekmiş. Ben de durumdan haberdar değilim, girdim siteye baktım sorun yok. Doğal olarak "Sorun nerede?" dedim. Bir başladı dalga mı geçiyorsun kardeşim benimle? Biz sana sorunu söyledik, ben geri çektim görmüyor musun, dalga mı geçiyorsun vs. diyor.

Hallettim işini, artık bir sorun olursa sizin muhatabınız hostunuz ve css bilen biri dedim ve geçtim.

Neden insan olup da ilk müşteri gibi insani şekilde artı puan kazanmak varken zorla, kabalık yapıp bir daha yüzüne baktırmıyorsun ki?

Zaten tüm olay da bu. İnsanların birbirine tahammül seviyesinin kalmaması, parayla ufak işleri yapanlara da bu yüzden hak vermeye başladım. Çünkü fazla yüz göz olunca böyle oluyor...