En sondaki resim anahesapsız webden ekleme..
Kanıt var şimdi yaptım mesela.Kendi hesaplarım ve bm .Kişisel reklam hesaplarıyla uğraşmıyorum .Kart kapalı işbank.
Normalde hiçbir şekilde ücretli ücretsiz desteği forumda kestim dağıtıldığından vs yakın arkadaşlarıma bile satmadım .Şunu demek için yazdım .
Eğer yüzyüze öğretirsem bunu ikinci bir kişiyle paylaşmayacağınızın garantisini veriyor musunuz veya nasıl emin olabiliriz ? Yanlış anlamayın daha önce çok reklamcı yaptım ya nankör çıktı yada karşıma dükkan açtı.Sanırım demek istediklerimi anlıyorsunuzdur .Bu arada direk webden eklendi öyle telefon vs sağdan soldan değil.Kendi anahesaplarımla falan.
Abdullah Hocam Konum Olarak Bana Zaten Yakınsınız Yüzyüze eğitim için problem yok yerinizde ziyaret eder bir kahvenizi içerim.
Bu işi Frelancer olarak yapmıyorum.
Karşılıklı şartlarımız konuşulup Mütalaya varıldıktan sonra aramızda Hizmet Sözleşmesi yapılıp karşılıklı kaşe imza yapılabilir.Yasal olarak hiç bir sözleşmeden kaçmayız.
Fakat BMlerde Ban Hammer tarzı büyük sorunlar devam etmekte.
Kendimizde şuanda hali hazırda BM olarak 10/6 oranında kart ekleyebiliyoruz fakat Harcama yapma konusunda sorun yaşıyoruz .
Bu yüzden Şuanda stabil olan ve sorunların başladığı ilk günden bu yana sorun yaratmayan kişisel reklam hesaplarını kullanma ve onlara kart ekleyebilme taraftarıyız.
Kişisele Ekleme Methodunuz var ise ve stabilse Hem şartlar hemde fiyat konusunda Whatsapp dan iletişime geçebilirsiniz.