MEDIAFORDIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

İçeriği belirli kategorilerden oluşacak ve blog şeklinde kullanacaksanız jannah teması seo açısından kullanıcı deneyimi açısından da oldukça başarılı bir tema.
Makaleleri bir anda girmenizin hiç bir anlamı yok günlük 1-3 , haftalık 3-4 arası da olabilir, siteyi güncel tutmaya içerikleri düzenli bir planlamaya yönelik yayınlamanız daha sağlıklı olur hocam
Seo açısından iç linkleme yapabilirsiniz. Sitedeki mevcut makalalerinizin devamlı olarak rastgele sidebar üzerinde değişerek yayınlanması için bir optimizasyon sağlayarak sitenize gelen google botlarına daha kolay bir şekilde linkleri okutabilir ve tanıtabilirsiniz.
Site başlangıcında fazla bir link çalışması yapmanızı önermiyorum. X kategorisinin yükselmesini istiyorsanız kategori kısmına 2000 kelimeden oluşan 10/10 bir makale ekleyebilir ve kategori linkine ufak ufak backlink kasımlarına başlayabilirsiniz.
Aldığınız bütün linkleri tamamiyle anahtar kelime üzerinden almamaya özen gösterin, google bunu sevmez. siteadresi.com -> anchor siteadresi.com şeklinde de bağlantı almalısınız. İlk 2-3 ay index sayınızı yükselmek adına küçük miktarlarda nofollow linkler alabilir ve pagerank ve index sayınıza katkı sağlayabilirsiniz. 3-4 ay dan sonra tanıtım yazıları blog proil ve sosyal imleme çalışmaları ve çeşitli backlink hizmetlerinden faydalanmaya ufak ufak başlamanızı öneririm. İlerleyen süreçlerde ise footer link ve çeşitli link türleri ile rekabete daha fazla dahil olabilirsiniz. Siteyi kurar kurmaz konum hedeflemeyin, hobi olarak başlayın severek planlı programlı yapın ve zamanla sadece iç seo ve içerikle ile beraber arama hacmi düşük kelimelerde sıralamalar kazandığınızı fark edeceksiniz. News kaydı yapmayı da unutmayın.

İyi forumlar
Çok teşekkür ederim hocam bu konuda fikir sahibi oldum sayenizde