Belki çözüm değil ama belki normaldir ama bana anormal geldi anlatıyorum, Birgün aklıma takıldı evde oturuyorum bilgisayarımı açtım şöyle bir geziniyorum sitemde aklıma geldi adsense açmak herşey yolunda giderken birşey farkettim. Adsense de uyarı çıktı ve uyarı şöyle "Eski hesabınızı kapatın" diye bir uyarı geldi bende çok araştırdım ve aklıma 1 den fazla mail hesabımı açtığım aklıma geldi, Bende düşündüm herşeye sıfırdan başlamak güzel olur diye tüm hesapları Google hesaplarım bölümünden tamamen verileri sildim ve sadece 1 hesap kaldı, onuda sildim ama geriye açtım ve adsense hesabım açıldı, Sonrasında birey farkettim. Google cloud,adsense,Google play, gibi platformlar Google pay profili ile işliyormuş. Hesapların hepsini sildiğim zaman sadece geri aldığım hesabın içindeki Google cloud hesabına girdim ve ödeme profilimin silindiğini gördüm. Çözüm olurmu bilemem ama sadece 1 hesabı geri aldım demiştimya o hesabın verileri geri geldi sadece ödeme profilindeki abonelikler silinmiş adsense ve Google cloud bende ödeme profili hemen kapattım. Zaman ayırıp okuyanlara teşekkür ederim