Hocam büyük konuşma... Kullandığı tekniklerin tamamını tek tek anlatabilirim. Ama bazen şans da yanında olacak. Başkasının hesabı üzerinden benle konuşurken söz konusu hesapta aktifti. Benim gafım ve şanssızlımda bu oldu. 15-20 dk teyitleme mesajı bekledim asıl hesap sahibinden bir dönüş olmayınca o hesabın buna ait olduğunu düşündüm. Sonra bikaç VDS kullanıyorum vs dedi, ondan dmlerde hata geliyor robot doğrulamadan dedi, o kısımlarda bilgi sahibi değildim biraz onun gafleti oldu. Zaten sonra gönderdiği kendini kanıtlama çabalarında tamamında eksik kısım buldum. Ama bi anlık gaflet ve aceleyle parayı göndermiş bulundum. Ama halen güvendiğim bir konu var. BANKA!... Banka aracılığıyla paramı geri alabileceğimi düşünüyorum. Elimde bikaç koza güvenerek bu hataya düştüm umarım kozlar elimde patlamaz.
doğrudur hocam hiç kimse ben hayatta dolandırılmam demesin. Bende daha önce dolandırıldım internet aleminde forum dışı. Ama R10'dan beni Seyit'in dolandırmasını bekliyorum. Ayar oldum adama. Meydan okuyorum. Tam 1 ay süresi var. 1 Haziran'a kadar dolandırsın bekliyorum.