white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu üslup tarzını dahi hoşuma gitmiyor inanın. Ben mutsuz bir müşterinizim. Mutsuzum yazınca suç mu oluyor? İster haklı olun isterseniz haksız olun. Bir kişi düşüncelerinizi paylaşın derse paylaşırız. Bunu engelleyemezsiniz.
Bu tarz konuşmanızdan sonra sizden bir beklentimde yok. Gerçi tek beklentim ÖZÜR DİLERİM DEMENİZDİ. Biri sorarsa ben memnun kalmadım diye ömrümün sonuna kadar yazacağım. Sizin bir sıkıntınız var ise şikayet konusu açın. Konunuz başlığı eski müşterimiz bizden memnun kalmamış olsun.
hosunuza gitsin diye yazmiyorum zaten, hosunuza gitmemisiz bakalim nedir ne degildir ortaya cikaralim biz hataliysak gerekeni yapalim siz hataliysaniz siz de bundan sonra bu sekilde yazmaya devam etmeyin diye butun yazdiklarim.

Ben size yazin yazmayin herhangi bir sey soylemiyorum soyleyemem de zaten, durum su, butun konulara memnuniyetsiizligini siddetle belirten bir musteri var, bakalim cozelim detaylariyla diyorum, fakat musteri durumu cozmek istemiyor anlasilan kendi yasadigi ve kendi dogrularina gore devam etmek istiyor.

yapilacak sey cok basit, bir email adresinizi bana ozel mesaj olarak iletmek, inceleyeyim bakayim haksizsak yanlis yapmissak telafi edelim gerekirse ozur dileyelim ne var bunda bu kadar uzatacak.
Yazin mailinizi bakalim iste bitsin gitsin siz de hata yapmayin biz de hata yaptiysak hatamizdan donelim tekrarlamayalim..