Ben bunu bayram sonrasi inceleyecegim. Ne yasadiginizi ogrenecegim detaylariyla. Kisaca bilgi geciyorum.

hosting yenilemesi yaptim sitem bozuldu demek asiri derecede mantik disi. Hostingi bizim sitemizdem yenilersiniz sizin sitenize bir mudahalesi olmaz konunun. Ayrica malesef yenileme yapilinca ucret iadesi yapilmiyor.

soylediginiz sey suna geliyor, sanki biz yenileme sonrasi insanlarin sitelerine birseyler yapiyoruz paralarinin uzerine yatiyoruz.

1999 dan bu yana barindirdigimiz musterimiz var bizim, ayrica bizi bu sekilde gormeniz zaten nasil dusundugunuzu anlatiyor.

en sonda yazdiginiz siteler kapaniyordu, mail kesintisi vs bunlar zaten imkansiz seyler, bizim son 3 senedir tek bir buyuk kesintimiz oldu, o da izmir depreminde yikilan bir binanin fiber toplama merkezine zarar vermesiydi. Lutfetmissiniz bir de gormezden gelerek gerci ama. Ben bayram sonrasi mesaideki ilk isim olacaksiniz gerekirse yeni bir konu acacagim bununla ilgili. Cok can sıkıcı cunku mesajlariniz.

sizden ricam gecmisinize ulasabilmem icin firmamizda kayitli emailinizi ozel mesaj olarak iletmeniz.

tesekkurler