Herkesi memnun edemeyecegimizi bilerek bu yola ciktik, yeri geliyo insan kendisini doguran annesiyle bile ters dusebiliyor.
Sizin gibi memnun olmayan baskaca musterilerimiz de illa ki vardir.
Ama sizinki soyle bir seye evrildi, dogdugunuzdan bugune aldiginiz tum hizmetlerden 10 uzerinden 10 memnuniyet sahibisiniz ve sizi sadece Alastyr memnun etmemis gibi davraniyorsunuz. Bu yazdiginiz ilk konu degil ikinci de degil ucuncu de degil. Anlasilan sonuncu da olmayacak.
Ama acaba konunuzda siz mi hakliydiniz, olmayacak bir sey mi talep ettiniz, bizi yanlis mi anladiniz biz mi sizi yanlis anladik muamma.
Bence bir sikayet konusu olusturun oradan tartisal egriyi dogruyu bulalalim, siz de kurtulun biz de kurtulalim bu durumdan.
Iyi bayramlar bu vesile ile herkese..
Hocam arkadaş olumlu olumsuz yorumlarınızı yaplaşın dedi. Ben detay bilerek vermeden benim tecrübem olumsuz yazdım. Olumlu yazanlara nasıl tepki vermiyorsanız olumsuzlara da vermemeniz gerekiyor. Benim sizden bir talebim olmadı ki talebimde haklı olayım ya da olmayayım. Bir yıl yazılım kaynaklı tek bir sorun yaşamayn web sitem yemileme yapmamın ardından yazılımınızda sorun var başka hostinge taşıyın dendi. Ücret iadesi dahi yapılmadı. Başka hostinge taşıdım bir yıla yakın xaman olacak tek bir sorun yaşamadım. E hani yazılımsaldı? Aynı yazılım sizde bir yıl sorunsuz çalışmış. Şimdi başka yerde de sorun yok. Ama yenileme ardından sorun var. Bu durumu destek ekibinize ticket açarak anlattım. Rahatsızlığımı dile getirdim. Bir cümle crvap verilmedi. Şimdi benim sizden beklentim imkansız mıydı? Benim bir yıllık hosting param boşa gitti mi gitti? Kusura bakmayın ömrüm el verdiği sürece kim sorsa benim tecrübem olumsuz yazacağım.
Bu sadece bardağı taşıran son damlaydı. Sürekli hosting kapanması (sunucu saldırıs var denilerek) sürekli mail sunucununun kapanması benzeri sorunları hadi olablir kul yapısı diyerek görmezden gelmem hariç.
Son olarak diyelim ki siz haklısınız. Yazılım sunucu ile uyum sağlamadı. O da olabilir insanlık hali. Hostingini başka yere taşı dediğiniz müşteriye ücret iadesi yapmamak nedir?