Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim okulda edinilen bilgiler değildir hocam, okul sadece sağlam bir uzantıdır. Asıl önemli olan birbirimize öğrettiğimiz bilgilerdir, kollektif amaç ile bu mümkün olabilir. Ben bu toplumun geçerli bir amacı olduğunu hiç görmedim hayatım boyunca, 100 yıl öncede vatanı kurtarmak için bir amaç ortaya koyuldu. Geldiğimiz bugünlerde eminim toplumdaki bireylerin %99'u birbirinden nefret ediyor, saldırmak için bir açık arıyor. Gel de böyle bir ortamda akıl sağlığı yerinde olsun, psikoloji düzgün olsunki eğitime/kültüre vakit ayıralım ki bu olumsuzluk bile tek başına var olanı dejenere ediyor. Benim bakış açım, bu toplum benim yaşadığım süre boyunca asla düzelmeyecek ve bir şeyleri düzene sokmaya meyilli olmayacak.
Ağzın işini hakkı ile Alavere dalavere ile olmadan üretilen Türk gıda denetim güvencesi ile denetlenmiş bal yesin. Ama hiç yoktan eskiden ev ekonomisi dersi vardı orada finans okur yazarlığı verilebilirdi
FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı duyarım herkesin tercihi kendine, ben sadece hem Müslümanım diyip hemde laikliği savunanlara üzülüyorum.
Hocam üzülme ikimizde şuanki zamandan şikayetçiyiz. Benim gönlüm çok 😌 rahat . Adı üstünde laik olan ile yönetilmek. Bilim ve ilimin doğrultusunda emin ol dışarıdaki ülkeler sadece Kelime-i şahadet getirmiyor bizden daha musluman hakça yönetiyorlar.