Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.

Benim Wordpress sitem var. Temam normalde mobil uyumlu. Ana sayfası, ürün arandığında ürünleri gösteren dükkan sayfası ve diğer sayfalar mobil uyumlu, sorunsuz çalışıyor.

Ama tek olarak ürünlerin gösterildiği sayfada YellowPencil plugin'i ile düzenlemeler yapmıştım. yapmam gerekiyordu çünkü ürün görselleri çok küçük gözüküyordu ve başka şeyler de vardı.

Fakat şöyle sorun oldu. Tarayıcıyı tam ekranken sorun yok. Tarayıcıyı sağdan tutup küçültünce, sitenin solu ve ağı boşluk, o boşluk kısımlarını geçince, sayfadaki bölümler birbirinin içine girmeye başlıyor.

YellowPencil ile her çözünürlükte düzenlemeye çalıştım ama yapamadım. BU eklentide, tekli ürünlerden birinin linkini girip template seçiyorum ve bütün ürün sayfalarına aynı düzenlemeleri yapıyor sorunsuzca.

Tam olarak şu sitedeki gibi olmasını istiyorum: https://patternbank.com/christinelar...shapes-in-blue
Bu sitede tarayıcıyı yavaş yavaş sağdan küçültürseniz göreceksiniz. Sağdaki lisans bölümü önce biraz küçülüyor. En son da ürün görseli büyüyüp ekranı kaplayıp, lisans kısmı aşağıya iniyor.

Sitem de yukarıdaki sitenin baya bir benzeri. Aynı şekilde ürün görseli, galeri slider ve sağda da lisans ve fiyat bilgileri var. Aşağıda da ekstra açıklama ve benzer görseller kısmı var.

Yaparım diyen ve bütçeme uygun teklif veren olursa bu sayfa template'ini düzelttirmek istiyorum.