drgenacafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesi aynı tartıya koy ama aynı ağırlığı vereceğini düşünme, çünkü menfaatsiz bir ağaç büyümez. İyi insanlar var "Allah bizi sevdiği için yarattı" ve istediğimiz herşeyi verdi.Dönüşte ona herkes doğdu, doğmamış olan yok kul katında, herkes yaşıyor ve herkes ölecek. Burdan Elon Muskada bir atıfta bulunayım. Bu tvyi bir açan var programlama mantığıyla 1, kapatan var mantıkla 0,diriliş yine 1. Dün doğduk doğmadan önce Allah bir yaratıcı vardıda, doğduktan sonramı yok, gelecek garantiye alınmadıkça ölümsüzlüğe inanan biri değilim.Tvyi kapatan yayını kesen biri olacak.Bende çok şey yaşadım pes etme.Allaha inan ve yönel kardeşim, hakkını savun, vatanına milletine hizmet et, sakın olaki karanlık tarafa geçme. Ben hep ak taraftayım.Karanlıktan zevk alanlar var, ancak karanlığı aydınlatan bir Rab olduğunu unutma,İslam üzerine çok oyun var, ama zamanla hepsi bitecek, her filmde nasıl iyiler kazanıyorsa bizde bu dünyanın sonunda kazanacağız.😌
İnşallah abi, ben de elimden geldiğince karanlık tarafa geçmemeye özen gösteriyorum. Ak taraftayım. Rabbim insanlık ve hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.