serhanceyhan16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günler haftaları, haftalar ayları kovaladı. Bir şekilde geçip gidiyor zaman, sen de içinde sürükleniyorsun onunla birlikte. Çok garip bir duygu usta.

Allah rahmet eylesin inşallah sizin de babanıza, ölümün acısı azalıyor da, hasreti artıyor insanın.

Rabbim rahmet eylesin inşallah kardeşim benim, Rabbim cümlemizin ölmüşlerinin günahlarını affetsin yerinde dinlendirsin inşallah.

Gerçekten de söylediklerin doğru abi, en yakınlarımın bile umurunda olmadı hiç bu olay. Bir kuru baş sağlığı mesajı ve herkes sosyal medyasında kaldığı yerden hayatına devam ettiler. Anlıyorum, acı benim. Ancak en azından insan hikayelerini bana gizlerdi. Bu benim hayata karşı en acı tecrübem oldu. Ben arkadaşımın babası öldüğünde bir paylaşım bile atmamıştım, onun acısı varken ben gülüp eğleniyorum sanmasın diye. Biz böyle büyüdük, yetiştirildik. Bazıları yetişememiş galiba. Çok gücüme gitmişti bu davranışlar.

Cümleten Amin, Allah razı olsun arkadaşlar bu arada. Var olun, sağ olun.
Herkesi aynı tartıya koy ama aynı ağırlığı vereceğini düşünme, çünkü menfaatsiz bir ağaç büyümez. İyi insanlar var "Allah bizi sevdiği için yarattı" ve istediğimiz herşeyi verdi.Dönüşte ona herkes doğdu, doğmamış olan yok kul katında, herkes yaşıyor ve herkes ölecek. Burdan Elon Muskada bir atıfta bulunayım. Bu tvyi bir açan var programlama mantığıyla 1, kapatan var mantıkla 0,diriliş yine 1. Dün doğduk doğmadan önce Allah bir yaratıcı vardıda, doğduktan sonramı yok, gelecek garantiye alınmadıkça ölümsüzlüğe inanan biri değilim.Tvyi kapatan yayını kesen biri olacak.Bende çok şey yaşadım pes etme.Allaha inan ve yönel kardeşim, hakkını savun, vatanına milletine hizmet et, sakın olaki karanlık tarafa geçme. Ben hep ak taraftayım.Karanlıktan zevk alanlar var, ancak karanlığı aydınlatan bir Rab olduğunu unutma,İslam üzerine çok oyun var, ama zamanla hepsi bitecek, her filmde nasıl iyiler kazanıyorsa bizde bu dünyanın sonunda kazanacağız.😌