anilalps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı BAyramlar kardasım yutkunamadım allah yardımcın olsun.
bekosumer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin Mekanı çennet olsun inşAllah
Tuer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
McCall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar empati kursakta yaşamayan biri olarak senin hissettiğin duyguları anlayamıcaz, Allah mekanını cennet etsin .

İnsanoğlu iste ölümlü varlıklarız bu yaşadığın duyguları babanda yaşadı bende yaşıcam ve bizim çocuklarımızda , alışmaktan başka çaremiz yok giden geri gelmiyor . Bir şeyi kaybetmeden de mağlesef ki değerini anlayamıyoruz , babanı kaybetmene çok üzüldüm ama şanslı olduğunu düşünüyorum mutlu olmanı istiyorum çünkü hiç aile sevgisi görmeden büyüyen insanlar var, baba sevgisi görmemiş aile desteği almamış kişiler var , ne mutlu sana ki her düştüğünde seni kaldıran hep arkanda duran bir baban olmuş .

Allah rahmet eylesin , Hayırlı bayramlar
Bir yandan da evet, insan öylesini düşünüyor, beterin beteri var derler ya hani, gerçekten de öyle. Ama işte çok acı be usta. Şu yaşadığım şehrin bile sırtını yasladığı bir dağ var da, benim sırtımı yaslayabileceğim bir dağım yok artık.

Enes72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Size de hayırlı bayramlar dilerim 🖐️
UfukParlayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşAllah. Hayırlı ramazanlar hocam.
Amin, Rabbim hepinizden razı olsun inşallah. Dikkate alıp gelmişsiniz, okumuşsunuz, bana yazıyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın inşallah.