Çalışma hayatına yeterince hakimim hocam. Hem bir muhasebeci olarak, hem de bir sosyalist olarak mevzuatı da takip ediyorum, hak mücadelelerini de takip ediyorum. Tavsiyenize uyup daha fazla ilgilenirim bu iki meseleyle.
Ama birisi sitesinde "vasıfsız işçi" diye uyduruk bir tabir yazdı diye yada burjuva yasalarında öyle bir tabir var diye bu gerçek olacak diye bir kaide yok! Herkesin bir vasfı vardır, sadece vasıf gerektirmeyen iş vardır, vasıfsız işçi yoktur. Vasıfsız işçi demek bom boş insan demektir, bu da çalışanlara, emekçilere hakarettir.
Ben önceki mesajımda yasal mevzuat bu ama fiilen tam uygulanmıyor diye zaten belirtmiştim. Hayat yasalara göre ilerlemez, yasaları hayatın içindeki fiili mücadele belirler. Bu konuda da yeterince bilgi ve deneyim sahibiyim.
Ne iş yaptığınızın benim açımdan önemi yok. Benim için iki önemli kriter var; "Ne söylemek istedi? Benim anladığım ne?"
Gerçekten "VASIFSIZ İŞÇİ" kelimelerinden bu sonucu mu çıkardınız? tebrik ediyorum
Vasıfsız bir sıfattır, tecrübesiz işçi desem oluyor muydu yani tam olarak?
Realiteye yaklaşın artık bırakın şu ütopik dünyada kelimelerden savaş çıkarma ayaklarını. Ben burada sizin ideolojinize saygı duyarım ama konuyu kendi lehinize çekerek saptırmaya gerek yok. Önemli olan çıkan sonuca bakın.
"Söylenen ne? Ne demek istedi? Ben ne anladım" olarak düşünün. Neyse😄 Kolay gelsin