Bu tarz olaylar benim de hep dikkatimi cekip meraklanmama sebep olmustur. Bunun gibi cevapsiz cok soru var aslinda. Ayrica insanlarin neden hep bir dine bagli yasamak istediklerini de cok merak etmisimdir. Olum mesela kesin ameliyat oldugumuzda narkoz alinca olan bir hiclik oluyor, orada bitiyor her sey. Baska bir sey baslamiyor bence. Oyle olsa en ufak kanit olurdu. Olenlerden birini yollardim mesela tanri olsam, git anlat ki duzgun ve benim istedigim gib Vei yasasinlar derdim. Yoksa insanlari inanmadiklari icin, namaz kilmadiklari, ibadet etmedikleri icin sonsuz atese yollamak cok dogru ve mantikli gelmiyor bana.
Ayrica Musluman olmayan herkesin cehenneme gidecek olmasini da anlamiyorum. Bir insan dusunun ki melek gibi, veya melek gibi degil orasi da onemli degil. Haberi hic olmamis dinlerden, cunku Dunya uzerinde cok fazla din var ve islamiyetten hic haberi olmamis. Bu insan neden cehenneme gidiyor? Birisi de bana bunlari aciklayabilir mi acaba? Tesekkur ediyorum, saygi cercevesinde surdurulmesi gereken bir konu olmasi dilegiyle.
Hocam dinde kanıt olmaz , zaten dinlerin çok fazla açığı var mantık çerçevesinde değerlendirsen dinden çıkarsın. Mecburen farklı yorumlamalar ile içerik güncelleniyor.
Müslüman olmayan bir ülkede doğanın suçu ne dersen Şanssızlık
Şansa dayalı bir eleme yöntemi mevcut hem'de daha ilk doğduğumuz andan itibaren.
Söylemeye dilim gitmiyor çünkü bende müslümanım fakat bu eleme yönteminde adalet yok
Hani dinler için bir kanıt olsa doğduğun yer farklı olsada kanıtı dikkate almadığın için suçlanabilirsin ama farklı bir ülkede farklı bir dini olan toplulukta doğan insanları müslüman olmadığı için nasıl suçlayabilirsin. Ama din suçluyor.