NEXO.İO 25+ REF 12.5$ TOPLAM 37.5$ ÖDÜL. 10 dolar içerde tutarak Nasıl yaparım?
-Öncelikle refimden kayıt olup KYC doğruluyorsunuz.
-Sonrasında nexo hesabınıza 110 usd Tether ile gönderiyorsunuz.
-110 dolar geldikten sonra Nexo Kredi bölümünden tümüne kredi alıyorsunuz.
-Kredi aldıktan 1-10 saat içinde 25 Dolar ödülünüz pendinge düşüyor.
-110 dolardan 99 doları geri kendi borsanıza çekiyorsunuz işlem bu kadar.
-1 ay sonra içerdeki 10 dolarınız + 25 usd + benden ref ödülü 12.5 dolar =47.5 dolar geri alıyorsunuz (25 dolar ödül btcnin o günkü tutarına eşit olacak)
Yatırımı kendiniz karşılamak isterseniz Refimle üye olup ödül geldiği zaman 12.5$ veriyorum.
Videolu anlatımı:
https://www.youtube.com/watch?v=YB5swFSVFXo&t=199s
Referans linkim için pm atınız (Üye olup bana bilgi verirseniz kontrol ederim, sonrasında kyc yapabilirsiniz.)
Refsiz link
https://nexo.io
Referansımla üye olup Kyc yaptığınız taktirde Nexo Yatırımlarınızı karşılıyorum. ( Şuan ödelerim dışarda, kayıt olursanız ödemelerim gelince yaparım)
Kazancınız 1 ay sonra borsa ödeme yaptığında, şuan ki BTC kuru ile 25$dır.
-Bunun için Sıfır bir mail hesabı açıp (yandex,gmail yahoo vb.) bu mail ile üye olmak, sonrasında refimle üye olup hesabı doğrulamaktır.
-1 ay süresi içinde hesaplar bende duracaktır (yatırımı güvence altına almak zorundayım) ödül gelince hesabınız geri verilecektir.
Önemli not: Hesap banlanma vb. gibi durumlar için SORUMLULUK ALMIYORUM.Borsa Şartları Değiştirme, ödeme yapmama gibi durumlar için ise SORUMLULUK ALMIYORUM.
Yatırımını karşıladığım/kendi karşılayan kişiler bu şartları kabul etmiş sayılır.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
LEDN.İO 0.0015 BTC 32-33 DOLAR 15 GÜN TUT, 15 DOLAR KAZAN EDİT: 5 KİŞİLİK KONTENJANIM DOLDU 
Ledn borsası Kyc yaptıktan sonra, 15 gün boyunca 0.0015 btc (30-33 dolar) tutarsanız veya 75 USDC tutarsanız 10 dolar veriyor. 5 dolar da ben iade ediyorum 15 dolar kazanıyorsunuz.
Onay almak 5 dakika sürüyor. Btcturk veya Ftxtr den komisyonsuz btc gönderebilirsiniz.
Refli link için LEDN REFERANS LİNK ALABİLİRMİYİM şeklinde Özel mesaj yollayınız. (2 saat içinde stake yapmazsanız başka arkadaşlar yerinize geçer)
Refsiz link:
ledn.io (Ödül yok)
Detaylar:
Ledn | Financial services for hodlers of digital assets
15 günlük süre sonunda ödül yattığı taktirde %50 si iade edilir.
ŞUAN YATIRIM KARŞILAMIYORUM.
Önemli not: Hesap banlanma vb. gibi durumlar için SORUMLULUK ALMIYORUM.Borsa Şartları Değiştirme, ödeme yapmama gibi durumlar için ise SORUMLULUK ALMIYORUM.
Yatırımını karşıladığım/kendi karşılayan kişiler bu şartları kabul etmiş sayılır.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
MATRİXPORT 33 DOLAR KAZANMA (Borsa şartları değiştiği için artık bitti) Matrixport Şuan yatırım karşılamıyorum kotam dolu. Açıldığında güncellerim konuyu.
300 Dolar usdt göndererek veya 0.3 Etherium göndererek 8 günde 23 dolar +10 dolar ref ödülü alabilirsiniz benden.
Videolu anlatım:
https://www.youtube.com/watch?v=jssY_4akf_E
0.3 ETH gönderecekler öncelikle matrixporta 0.3 değerinde (GÜNCELLENDİ MİN 0.3 ETH YATIRIM İSTİYOR) (3-5 dolar fazlada gönderirseniz sağlam olur) Trx gönderip, Wallet/Swap kısmından ethye çevirirse daha az komisyon öder. Eth iniş çıkışına göre ödül artabilir yada azalabilir, 300 Usdt olarak Stake yaparsanız düşüşten etkilenmezsiniz. Referans linkim için pm atınız (Üye olup bana bilgi verirseniz kontrol ederim, sonrasında kyc yapabilirsiniz.)
Refsiz link
https://invest.matrixport.com
************************************************** ************************************************** ******************
COİNLİST Temmuz ALIMIM TAMAMLANDI, DİĞER KAMPANYA 1 AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK (ŞİMDİDEN ÜYE OLABİLİRSİNİZ 1 AĞUSTOSTA AKTİF OLACAK)
Coinlist.co borsası Her ayın 1 inde ilk defa kayıt olup Al sat yapana 50000 dolar değerinde ödül dağıtıyor.
(Üye olduktan sonra 90 gün içinde işlem yapan üyeler için geçerlidir. BKNZ:
347582329.jpeg (1080×1248) (r10.net) )
Kampanya koşulları için TIKLAYINIZ
Her kayıt olan kullanıcı KYC yapıp, 100-105 dolar değerinde Algo vb. coini al sat yapınca 10 dolar ödül veriyor.
Ayrıca ödül havuzu dolduktan 1-2 gün sonra da 6 dolar XTZ ödülü veriyor BKNZ:
3752069487.jpeg (849×240) (r10.net)
Yani toplamda 16 dolar ödül kazanıyorsunuz.
105 usd yatırımı ben karşılıyorum. Siz yatırımı karşılamak isterseniz 5 usd geri iade ediyorum.
Yapmanız gereken Üye ol sayfasında - Ref linkim görünecek şekilde Ekran Kaydını açıp - referansımla kayıt olup, Kyc doğrulamanız. Ve kayıt videosunu bana atmanız.
Mail ve şifrenizi hazırda bekletin, 1 Temmuzda hesaplara sırası ile giriş yapacağım, yatırımı yapıp çıkış yapacağım, sonrasında hesap sizindir.
Sırası ile işlemler yapılacaktır.
*Ödüller sitedeki yazıya göre 4 gün içinde hesabınıza yatmaktadır.
(Ödül yatmama durumunda sorumluluk almıyorum, size gelmezse banada gelmez. Her işlemde 2 dolar ücret kesiyor, Ödül gelmezse 2 dolar kesinti ref yaptığımız kişiden alınacaktır)
Refsiz link
https://coinlist.co/ Refimle kayıt olmak için COİNLİST başlığı ile bana özel mesaj gönderseniz, referans linkimi vereceğim, kayıt olup mail ve şifrenizi not etmeniz yeterlidir. Önemli not: Hesap banlanma vb. gibi durumlar için SORUMLULUK ALMIYORUM.Borsa Şartları Değiştirme, ödeme yapmama gibi durumlar için ise SORUMLULUK ALMIYORUM.